Het reüniecomité stelt zich voor

Voorzitter

Paul Arts. Gestart in 1968/69 als KVV-Verbindingsofficier op de Vloogbasis Ypenburg. Operationele, logistieke en management functies in binnen- en buitenland (2ATAF, Aircent en NATO C3 Agency). HACIS van 1996-2000. De dienst verlaten in 2003. Als comitévoorziiter Eric Stroeve opgevolgd in 2014. Getrouwd met Aria. Tevens webmaster van deze en andere websites.Secretaris

Cor van den Bergh. In actieve dienst van 1976 tot 2012. Als Officier Verbindingen o.a. geplaatst geweest bij 3GGW, 5GGW en Vliegbasis Twenthe. Sinds 2012 actief als vrijwilliger in en om Doesburg én, sinds december 2014, als secretaris van het reüniecomité OVCISKLu.
Penningmeester

Dick Reincke. Sinds de officiersopleiding werkzaam in het CIS vakgebied. Ervaring opgedaan zowel op het operationele vlak - F16 en Geleide Wapens - als op strategisch vlak. Ook werkzaam geweest op CIS functies in het Paarse Domein en de laatste jaren bij de NAVO in Brussel.
Lang onze vertegenwoordiger van de actieve officieren; in 2018 Henk Sliphorst opgevolgd als penningmeester.Vertegenwoordiger actiefdienenden

Reinier van der Sluis. Na behalen HTS elektronica begonnen bij Defensie als dienstplichtig onderofficier bij CLAS. In 1994 overgestapt naar CLSK en in 1995 geplaatst bij GGWDP als officier CIS. Vervolgens diverse CIS-functies doorlopen o.a. bij GGWDP, TL/ACIS en DTO. Na de Hogere Defensie Vorming en het behalen van een Master Bestuurskunde functies bij het LCW en Bestuursstaf . Nu werkzaam bij de Staf CLSK/AMGEA als Hfd Sectie Materieel Logistieke Gereedheid. Als nevenfunctie van 2006 t/m 2011 vakgroepadviseur CIS; vanaf 2016 Vakoudste CIS & C2. In 2019 Jan-Willem van Gent opgevolgd als vert. actief dienende CIS officieren.


¹)

¹) Klik op de email-link om uw email-programma te openen. Onze adressen zijn beveiligd tegen spamrobots. Als de link niet functioneert, controleer dan of javascript in uw browser actief is. U kunt de emailadressen ook zelf intypen of het contactformulier gebruiken.